Rekisteröityjä vapaaehtoisia auttajia:1
HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja koko maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti korkeatasoista. Tuotamme palveluja 24 jäsenkunnan yli 1,6 miljoonalle asukkaalle ja vastaamme monien erityisalojen sairaanhoidosta valtakunnallisesti. Vuosittain puoli miljoonaa erikoissairaanhoidon potilasta saa hoitoa 23 sairaalassamme. HUS:n liikevaihto on noin kaksi miljardia euroa ja palveluksessamme on noin 22 500 ammattilaista.
Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan. Yhteensä 4500 Punaisen Ristin koulutettua vapaaehtoista on hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö on turvallisuuden asiantuntija, joka tuottaa tietoa, kehittää, kouluttaa ja vaikuttaa. SPEK edistää jäsentensä kanssa asumisen ja arjen turvallisuutta sekä pelastusalan vapaaehtoisten toimintaedellytyksiä. SPEK on yleishyödyllinen, voittoa tuottamaton järjestö. SPEKin visio on, että turvallinen yhteiskunta syntyy yhteistyöllä. Toiminnan tavoitteena on, että ihmiset ja erilaiset yhteisöt osaavat ehkäistä onnettomuuksia, varautua niihin ja toimia niissä oikein. SPEKin vapaaehtoiseen palokuntatoimintaan kuuluu Uudenmaan alueella n. 6000 henkilöä ja koko maassa n. 33 000 henkilöä.